Dennis Johansen og Tanita Tråsdahl

Written by stanislove. Posted in blogg

Gamle grafittverket på Skaland på yttersiden av Senja er en meget spennende lokasjon. Jeg har tenkt å ta bilder der i flere år nå. Spesielt etter å ha lest den fantastiske Metro 2033 boka av Dmitry Glukhovsky. 28 mai fikk jeg besøk av flotte og veltrente modeller Dennis Johansen og Tanita Tråsdahl. Tanita har jeg kjent i mange år da hun var min første modell når jeg begynte med foto. Kjæresten hennes Dennis møtte jeg for første gang og må si fyren har det mest veltrente kroppen jeg noen gang har sett!   Jeg må takke Daniel Jørgensen som hjalp meg som assistent, guide og trillet fram vanvittige kule props i form av gammel gassmaske og sveisebriller. Photoshooten hadde rett og slett ikke vært mulig uten ham. Takk også til mitt søskenbarn Espen Grande som fikk ordnet meg en røykmaskin på kort varsel. Alt i alt var dette en meget utfordrende prosjekt. Rommet der vi tok bilder var så mørkt at vi måtte bruke lommelykt bare for å komme oss fram. Modellene måtte fryse en god del. Jeg tok bilder bokstavelig talt i blinde da jeg kunne ikke bruke innstillings lys på blitzene, siden vi måtte spare strøm på aggregatet. To Elinchrom blitzer og en røykmaskin, krever en god del strøm og det fins ingen fungerende strømuttak på en forlatt fabrikk. Strøm aggregatet jeg brukte heter Godox lp-800x.  Takket være sporty modeller og assistent samt mye herlig nyinnkjøpt utstyr, gjennomførte vi dette prosjektet med glans.
 

Trackback from your site.

Leave a comment

Facebook